INKLUDERET I LEJEPERIODEN

50 Prismærker
Når lejeperioden starter, får du 50 prismærker udleveret af os pr. stand pr. uge. Skal du have tøj på din stand følger der også gratis kartonmærker med, som kan skydes fast i tøjet med en tekstilpistol, som du kan låne af os og benytte når du er i butikken. Prismærkerne klistres på kartonmærkerne.

1-2 varer i aflåst vitrine
I lejeperioden må du placere en til to varer til minimum 200 kr. i en aflåst vitrine. Du kan, efter aftale med os, placere flere af dine varer i vitrinerne, hvis vi vurderer, at der er plads til det. Der er også mulighed for at leje din egen hylde, hvor du selv bestemmer antal varer og priser, hvis du f.eks. har ting til under 200 kr. du gerne vil have i en aflåst vitrine. Vi tager forbehold for, at der er fyldt i afdelingerne.

5 alarmer
Hvis du ønsker at sikre nogle af dine ting, kan du få udleveret op til 5 alarmer pr. stand pr. uge af os. Vi har flere forskellige slags alarmer, så du kan benytte dem, der bedst passer til dine sager. Har du behov for flere alarmer, har du selvfølgelig mulighed for at købe eller leje dem af os – afhængigt af, hvilken slags du ønsker. Alarmer kan ikke genbruges, når varen er solgt.

stand_web

TILVALGSMULIGHEDER I LEJEPERIODEN

Leje af gulvplads
100 kr./m2 pr. uge – afregnes pr. halve m2 (50 kr.), som svarer til f.eks. en barnevogn. Pladsen kan ikke genbruges, når varen er solgt.

Galleri plads
10 kr. pr. billede/maleri om ugen (Ekstra dag 4 kr.)

Alarmlabel
1 kr./stk (kan ikke genbruges, når varen er solgt)

Leje af wire- eller tøjalarm
1 kr./stk (lejen ophører, når varen er solgt)

Ekstra prismærker
12 kr. pr. ark (50 stk.).

Manilla Mærker (mærkat med elastik)
1 kr./stk (til f.eks. varebeskrivelse el. prismærke)

Vi passer din stand for dig
20 kr. pr. dag/ 140 kr. pr. uge. Overlad trygt pasningen af din stand til os, vi rydder op løbende hver dag og tager fat i dig hvis der mangler varer på hylderne.

Udsalg
Det er muligt at holde udsalg på din stand efter aftale med personalet, som skal registrere det i kasse systemet. Du kan vælge mellem 25%, 50% eller 75% og skilte udleveres of os til formålet.

NEDPAKNING VED ENDT LEJEPERIODE

Vi pakker din stand ned for dig 150 kr. og opbevarer sagerne i op til 1 uge for dig (Eksklusive flyttekasser).

Flyttekasse 20 kr.

Alle priser er inklusive moms!

Top